Installatørprøven

Kortfattet info om tilgjengelig hjelp

Forberedelse til kvalifiserende del av installatørprøven

Øv til kvalifiserende del av installatørprøven.

Få det beste grunnlag for å kunne bestå den kvalifiserende delen av installatørprøven. 

Øv på de rette delene av NEK 400, HMS, lover og forskrifter.

Igjennom flervalgspørsmål med opplæring i riktige svar, vil du klare å bestå den kvalifiserende prøven. 

Passer også for elever i den videregående skolen.

Appen er bygget opp slik at den passer for selvtrening til kvalifiserende del av installatørprøven og kan brukes som en del av undervisningen i skoler og kurssenter.

Du kan velge tema du ønsker å trene mer på, og prøve deg på 3 forskjellige standardprøver. Standard prøver vil si at disse er eksempler på prøver som er gitt med 100 spørsmål som må besvares på 2 timer. 75% rett er bestått.

Lærere/instruktører kan sette sammen sine egne prøver og invitere til disse.

Bare ett klikk unna

Gratis forhåndsvisning av resursveilederen!

Resursveilederen er laget for å gi deg de resursene du trenger for å kunne
bestå elektroinstallatørprøven på første forsøk.

Du vil finne resurser for både kvalifiserende del og hovedprøven.

Du finner orientering om gratis resurser på nett og hvor du best kan finne
kvalitetssikrede gode resurser som nå gjør det mulig for deg å ta fult eierskap til å bestå installatørprøven.

Målet er at du ved hjelp av denne veilederen skal bli en av de mange
kandidatene som har fått gode permer til heldagsprøven, og nettopp på grunn av disse, kunne bestå prøven, og bli en verdifull og ansvarlig installatør.

Som installatør kan du ha ansvar for å bygge, drifte og vedlikeholde andres
elektriske installasjoner.

Selv uten eget firma vil det å ha papirer som installatør være et kvalitetsstempel på din fagkompetanse. Det bevitner at du har satt deg godt inn i gjeldende normer og regler. Dette er en døråpner!

Klikk nedenfor for å lese resursveilederen

installatørprøven
installatør prøven

Personverninnstillinger

For å gi deg den best mulige digitale opplevelsen på loiningpartners.com, kan vi lagre eller hente en liten mengde data på din mobiltelefon, nettbrett eller datamaskinharddisk ved hjelp av informasjonskapsler og lignende teknologier. Informasjonskapsler hjelper til med å få denne nettsiden til å fungere og gir oss informasjon om hvordan nettstedet vårt blir brukt. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre nettstedet vårt. Vi prøver ikke å identifisere individuelle besøkende med mindre de frivillig oppgir kontaktinformasjonen sin gjennom et av skjemaene eller søknadene på nettstedet. Bruk av begrepet “informasjonskapsler” i denne policyen er bred og inkluderer lignende teknologier som lokal lagring. Lær mer i våre globale retningslinjer for bruk av informasjonskapsler og lignende teknologier.

MERK

Ingen av disse dataene vil noen gang bli solgt, brukt til markedsføring eller brukt til å huske andre nettsteder du har besøkt på internett. Vi bruker ikke målrettet annonsering eller markedsføringsinformasjonskapsler.

Tilpass innstillinger

Global policy for bruk av informasjonskapsler og lignende teknologier

Oppdatert 29. september 2022

For å sikre deg den beste brukeropplevelsen kan det være at vi lagrer en liten datamengde på eller henter dette fra mobiltelefonen din, nettbrettet ditt eller harddisken på datamaskinen din ved hjelp av informasjonskapsler (ofte kalt cookies) og lignende teknologier. Dette gjelder de fleste nettsteder, også dette nettstedet. Informasjonskapsler bidrar til at nettstedet vårt kan fungere, og gir oss opplysninger om hvordan de besøkende bruker nettstedet. Vi bruker disse opplysningene til å forbedre nettstedet vårt. Det er ikke vår hensikt å identifisere de enkelte besøkende, med mindre de frivillig oppgir sin kontaktinformasjon ved å fylle ut et av skjemaene eller en av søknadene på nettstedet. Betegnelsen «informasjonskapsler» brukes her i vid betydning og innbefatter lignende teknologier, for eksempel localStorage, pikseletiketter (web beacons), pikseltagger (pixels) og identifikatorer. Disse teknologiene kan gi oss visse typer informasjon om datamaskinen din, for eksempel skjermstørrelsen din, klokkeslettet og datoen en side vises, og nettadressen til den siden du har lastet inn.

Ingen av dataene vi lagrer eller henter, vil noen gang bli solgt, brukt til markedsføring eller brukt til å huske andre nettsteder du har besøkt. Vi bruker ikke informasjonskapsler til målrettet annonsering eller markedsføring.

Typer informasjonskapsler

Det finnes forskjellige typer av informasjonskapsler som utfører forskjellige funksjoner og forbedrer den generelle brukeropplevelsen. Vi kan bruke informasjonskapsler for å finne ut om du har besøkt nettstedet tidligere, eller for å huske innstillinger som du velger når du bruker nettstedet. Vi kan for eksempel lagre ditt foretrukne språk i en informasjonskapsel, slik at det språket blir valgt neste gang du besøker nettstedet.

De typene av informasjonskapsler som blir brukt på dette nettstedet, kan deles inn i følgende tre kategorier:

1. Helt nødvendige informasjonskapsler. Noen informasjonskapsler er nødvendige for at nettstedet vårt skal fungere, for at du skal kunne gå inn på nettstedet, eller for at du skal kunne bruke visse funksjoner på nettstedet. De brukes vanligvis bare når du trenger en tjeneste, for eksempel når du legger inn personvernpreferanser, logger på eller fyller ut skjemaer. Uten disse informasjonskapslene kan vi ikke tilby enkelte av tjenestene du kanskje ønsker å bruke, for eksempel å gi bidrag via internett. Disse informasjonskapslene samler ikke inn opplysninger om deg som kan brukes til reklameformål eller til å spore hvor du har vært på internett.

2. Funksjonelle informasjonskapsler. Disse brukes for å gjøre det mulig for nettstedet å huske hva du har valgt (for eksempel brukernavn, språk eller område), og for å forbedre brukeropplevelsen. Disse informasjonskapslene forbedrer opplevelsen din på nettstedet vårt, forbedrer funksjonaliteten til nettstedet og lar deg tilpasse nettstedet etter eget ønske.

3. Informasjonskapsler for diagnostikk og bruk. Disse brukes til å samle inn diagnostikk- og bruksdata. Dette inkluderer informasjon om hvordan besøkende bruker nettstedet, for eksempel antall besøk eller gjennomsnittlig varighet av et besøk. Vi bruker disse dataene kun for å forbedre hvordan nettstedet fungerer, inkludert nettstedets design, ytelse og stabilitet.

De fleste av våre informasjonskapsler er førsteparts informasjonskapsler som vårt nettsted lager. Noen er tredjeparts informasjonskapsler som andre nettsteder lager. I våre lister over eksempler på informasjonskapsler angir vi tydelig hvilke som er tredjeparts informasjonskapsler.

Bruk av IP-adresser

En IP-adresse er en tallkode som identifiserer enheten din på internett. Vi bruker din IP-adresse og nettlesertype som et redskap til å analysere bruksmønstre, til å diagnostisere problemer på nettstedet, til å forbedre den tjenesten vi tilbyr deg, og til å beskytte sikkerheten til nettstedet.

Ditt valg

Du kan administrere dine informasjonskapselpreferanser når som helst ved å klikke på «Personverninnstillinger»-knappen nederst på denne siden. Helt nødvendige informasjonskapsler krever ikke ditt samtykke. For alle andre informasjonskapsler ber vi om ditt samtykke før vi lagrer dem på eller henter dem fra enheten din. Vær oppmerksom på at det å endre innstillingene sine ikke vil slette eksisterende informasjonskapsler. Hvis du ønsker å slette informasjonskapslene fra denne nettsiden, kan du gjøre det gjennom innstillingene i nettleseren din. Men vi vil gjøre deg oppmerksom på at uten informasjonskapsler vil du kanskje ikke kunne dra full nytte av alle funksjonene på nettstedet vårt. Hvordan man sletter informasjonskapsler, varierer fra nettleser til nettleser. Du kan se i Hjelp-menyen i nettleseren din for å få mer informasjon om dette eller gå inn på www.allaboutcookies.org.

Personverninnstillinger

For å gi deg den best mulige digitale opplevelsen på loiningpartners.com, kan vi lagre eller hente en liten mengde data på din mobiltelefon, nettbrett eller datamaskinharddisk ved hjelp av informasjonskapsler og lignende teknologier. Informasjonskapsler hjelper til med å få denne nettsiden til å fungere og gir oss informasjon om hvordan nettstedet vårt blir brukt. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre nettstedet vårt. Vi prøver ikke å identifisere individuelle besøkende med mindre de frivillig oppgir kontaktinformasjonen sin gjennom et av skjemaene eller søknadene på nettstedet. Bruk av begrepet “informasjonskapsler” i denne policyen er bred og inkluderer lignende teknologier som lokal lagring. Lær mer i våre globale retningslinjer for bruk av informasjonskapsler og lignende teknologier.

MERK

Ingen av disse dataene vil noen gang bli solgt, brukt til markedsføring eller brukt til å huske andre nettsteder du har
besøkt på internett. Vi bruker ikke målrettet annonsering eller markedsføringsinformasjonskapsler.

Tilpass innstillinger

App manual

Installatør App

Student/brukerhåndbok

Personverninnstillinger

For å gi deg en best mulig opplevelse bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologier. Noen informasjonskapsler er nødvendige for å få nettstedet vårt til å fungere og kan ikke avvises. Du kan godta eller avslå bruken av ytterligere informasjonskapsler, som vi bare bruker for å forbedre opplevelsen din.

Ingen av disse dataene vil noen gang bli solgt eller brukt til markedsføring. For å lære mer, les globale retningslinjer for bruk av informasjonskapsler og lignende teknologier. Du kan tilpasse innstillingene dine når som helst ved å gå inn på Personverninnstillinger.