Om appen

Appen er utarbeidet og kvalitetssikret av Håvard Løining som bestod installatørprøven høsten 2018.
Ingeniørforetaket Løining Partners er ansvarlig firma, og i daglig aktivitet innen elektrofaget.

Læring i appen

Fagpersoner innen elektrofaget kan ved hjelp av denne undervisningsappen bli opplært til raskt å kunne svare på gode teoretiske spørsmål som danner rammene for administrative vurderinger. Teorien dekker gjeldende lover, overordnede arbeidsmetoder og spisser tankesettet. Teorien bygger også opp et fundament av grunnleggende forståelse innen elektrofaget.

Opplæring for profesjonelle

Opplæringen vil gi et godt grunnlag for å kunne bestå den kvalifiserende delen av installatørprøven, og kunne ta arbeidsoppgaver som fagansvarlig (FA) elektro, eller være stedfortredende. Opplæringen vil også gi en god teoretisk opplæring passende for den videregående skolen.

Hovedkategoriene

Velg selv hva du ønsker mer trening i. Kategorier er listes opp i menyen. Avgir du feil svar angis det rette svaret. Tas det prøve i samme kategori flere ganger vil det bli gitt ny sammensetning av spørsmål

  • Bedriften
  • NEK 400
  • Arbeidsmiljøloven (AML)
  • Internkontrollforskriften (IK)
  • Elektrokompetanse (Installatør)
  • Helse, miljø og sikkerhet (HMS)
  • Landsoverenskomsten mellom LO og NHO (LOK)
  • Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg (FSE)

Personverninnstillinger

For å gi deg den best mulige digitale opplevelsen på loiningpartners.com, kan vi lagre eller hente en liten mengde data på din mobiltelefon, nettbrett eller datamaskinharddisk ved hjelp av informasjonskapsler og lignende teknologier. Informasjonskapsler hjelper til med å få denne nettsiden til å fungere og gir oss informasjon om hvordan nettstedet vårt blir brukt. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre nettstedet vårt. Vi prøver ikke å identifisere individuelle besøkende med mindre de frivillig oppgir kontaktinformasjonen sin gjennom et av skjemaene eller søknadene på nettstedet. Bruk av begrepet “informasjonskapsler” i denne policyen er bred og inkluderer lignende teknologier som lokal lagring. Lær mer i våre globale retningslinjer for bruk av informasjonskapsler og lignende teknologier.

MERK

Ingen av disse dataene vil noen gang bli solgt, brukt til markedsføring eller brukt til å huske andre nettsteder du har besøkt på internett. Vi bruker ikke målrettet annonsering eller markedsføringsinformasjonskapsler.

Tilpass innstillinger

Global policy for bruk av informasjonskapsler og lignende teknologier

Oppdatert 29. september 2022

For å sikre deg den beste brukeropplevelsen kan det være at vi lagrer en liten datamengde på eller henter dette fra mobiltelefonen din, nettbrettet ditt eller harddisken på datamaskinen din ved hjelp av informasjonskapsler (ofte kalt cookies) og lignende teknologier. Dette gjelder de fleste nettsteder, også dette nettstedet. Informasjonskapsler bidrar til at nettstedet vårt kan fungere, og gir oss opplysninger om hvordan de besøkende bruker nettstedet. Vi bruker disse opplysningene til å forbedre nettstedet vårt. Det er ikke vår hensikt å identifisere de enkelte besøkende, med mindre de frivillig oppgir sin kontaktinformasjon ved å fylle ut et av skjemaene eller en av søknadene på nettstedet. Betegnelsen «informasjonskapsler» brukes her i vid betydning og innbefatter lignende teknologier, for eksempel localStorage, pikseletiketter (web beacons), pikseltagger (pixels) og identifikatorer. Disse teknologiene kan gi oss visse typer informasjon om datamaskinen din, for eksempel skjermstørrelsen din, klokkeslettet og datoen en side vises, og nettadressen til den siden du har lastet inn.

Ingen av dataene vi lagrer eller henter, vil noen gang bli solgt, brukt til markedsføring eller brukt til å huske andre nettsteder du har besøkt. Vi bruker ikke informasjonskapsler til målrettet annonsering eller markedsføring.

Typer informasjonskapsler

Det finnes forskjellige typer av informasjonskapsler som utfører forskjellige funksjoner og forbedrer den generelle brukeropplevelsen. Vi kan bruke informasjonskapsler for å finne ut om du har besøkt nettstedet tidligere, eller for å huske innstillinger som du velger når du bruker nettstedet. Vi kan for eksempel lagre ditt foretrukne språk i en informasjonskapsel, slik at det språket blir valgt neste gang du besøker nettstedet.

De typene av informasjonskapsler som blir brukt på dette nettstedet, kan deles inn i følgende tre kategorier:

1. Helt nødvendige informasjonskapsler. Noen informasjonskapsler er nødvendige for at nettstedet vårt skal fungere, for at du skal kunne gå inn på nettstedet, eller for at du skal kunne bruke visse funksjoner på nettstedet. De brukes vanligvis bare når du trenger en tjeneste, for eksempel når du legger inn personvernpreferanser, logger på eller fyller ut skjemaer. Uten disse informasjonskapslene kan vi ikke tilby enkelte av tjenestene du kanskje ønsker å bruke, for eksempel å gi bidrag via internett. Disse informasjonskapslene samler ikke inn opplysninger om deg som kan brukes til reklameformål eller til å spore hvor du har vært på internett.

2. Funksjonelle informasjonskapsler. Disse brukes for å gjøre det mulig for nettstedet å huske hva du har valgt (for eksempel brukernavn, språk eller område), og for å forbedre brukeropplevelsen. Disse informasjonskapslene forbedrer opplevelsen din på nettstedet vårt, forbedrer funksjonaliteten til nettstedet og lar deg tilpasse nettstedet etter eget ønske.

3. Informasjonskapsler for diagnostikk og bruk. Disse brukes til å samle inn diagnostikk- og bruksdata. Dette inkluderer informasjon om hvordan besøkende bruker nettstedet, for eksempel antall besøk eller gjennomsnittlig varighet av et besøk. Vi bruker disse dataene kun for å forbedre hvordan nettstedet fungerer, inkludert nettstedets design, ytelse og stabilitet.

De fleste av våre informasjonskapsler er førsteparts informasjonskapsler som vårt nettsted lager. Noen er tredjeparts informasjonskapsler som andre nettsteder lager. I våre lister over eksempler på informasjonskapsler angir vi tydelig hvilke som er tredjeparts informasjonskapsler.

Bruk av IP-adresser

En IP-adresse er en tallkode som identifiserer enheten din på internett. Vi bruker din IP-adresse og nettlesertype som et redskap til å analysere bruksmønstre, til å diagnostisere problemer på nettstedet, til å forbedre den tjenesten vi tilbyr deg, og til å beskytte sikkerheten til nettstedet.

Ditt valg

Du kan administrere dine informasjonskapselpreferanser når som helst ved å klikke på «Personverninnstillinger»-knappen nederst på denne siden. Helt nødvendige informasjonskapsler krever ikke ditt samtykke. For alle andre informasjonskapsler ber vi om ditt samtykke før vi lagrer dem på eller henter dem fra enheten din. Vær oppmerksom på at det å endre innstillingene sine ikke vil slette eksisterende informasjonskapsler. Hvis du ønsker å slette informasjonskapslene fra denne nettsiden, kan du gjøre det gjennom innstillingene i nettleseren din. Men vi vil gjøre deg oppmerksom på at uten informasjonskapsler vil du kanskje ikke kunne dra full nytte av alle funksjonene på nettstedet vårt. Hvordan man sletter informasjonskapsler, varierer fra nettleser til nettleser. Du kan se i Hjelp-menyen i nettleseren din for å få mer informasjon om dette eller gå inn på www.allaboutcookies.org.

Personverninnstillinger

For å gi deg den best mulige digitale opplevelsen på loiningpartners.com, kan vi lagre eller hente en liten mengde data på din mobiltelefon, nettbrett eller datamaskinharddisk ved hjelp av informasjonskapsler og lignende teknologier. Informasjonskapsler hjelper til med å få denne nettsiden til å fungere og gir oss informasjon om hvordan nettstedet vårt blir brukt. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre nettstedet vårt. Vi prøver ikke å identifisere individuelle besøkende med mindre de frivillig oppgir kontaktinformasjonen sin gjennom et av skjemaene eller søknadene på nettstedet. Bruk av begrepet “informasjonskapsler” i denne policyen er bred og inkluderer lignende teknologier som lokal lagring. Lær mer i våre globale retningslinjer for bruk av informasjonskapsler og lignende teknologier.

MERK

Ingen av disse dataene vil noen gang bli solgt, brukt til markedsføring eller brukt til å huske andre nettsteder du har
besøkt på internett. Vi bruker ikke målrettet annonsering eller markedsføringsinformasjonskapsler.

Tilpass innstillinger

Personverninnstillinger

For å gi deg en best mulig opplevelse bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologier. Noen informasjonskapsler er nødvendige for å få nettstedet vårt til å fungere og kan ikke avvises. Du kan godta eller avslå bruken av ytterligere informasjonskapsler, som vi bare bruker for å forbedre opplevelsen din.

Ingen av disse dataene vil noen gang bli solgt eller brukt til markedsføring. For å lære mer, les globale retningslinjer for bruk av informasjonskapsler og lignende teknologier. Du kan tilpasse innstillingene dine når som helst ved å gå inn på Personverninnstillinger.